Labels

kész munkáim (57) ajándék (54) hímzés (46) öröm (43) hála (38) babás (36) csak úgy (36) advent (33) eszem-iszom (29) tavasz (24) horgolás (23) születésnap (20) virág (20) gyász (19) utazás (18) évforduló (18) karácsony (16) játék (12) húsvét (9) mackós (9) tél (8) Andi (7) nyár (7) uk (6) LizzieKate (5) Manka minta (4) ima (4) díj (3) kirándulós (3) k��sz munk��im (3) ősz (3) esküvő (2) horgol��s (2) rose sal (2)

Monday, October 18, 2010

Karácsonyi SAL helyzetjelentés

No, haladgatok, haladgatok, sőt, akár úgy is mondhatnám, hogy haladok... az egyetlen bajom a hímzéssel az, hogy ha kézbe veszem, nem tudok leállni, nem bírom abbahagyni a böködést... és ez a varratlan zoknik, a vasalatlan ingek és nadrágok, illetve a többi dolog rovására megy... meg kellene találnom az arany középutat... :) és nagyon úgy néz ki, hogy még erre a karácsonyra kész leszek vele, de a végső formába öntés lehet hogy csak majd odébb lesz... elképzelésem, pontosabban férjemuram elképzelése asztalterítő, és én teljes mértékben egyetértek vele... csak ahhoz hasonló anyagú, és nem akármilyen színű abroszra van szükségem.... bordót szeretnék, s nem tudom, hogy mikor és hol akadok majd rá a megfelelő darabra... no, de először be kell fejezzem a mintát, s csak utána a többi... itt jönnek a fotók :) (szerény vagyok, de büszke vagyok magamra)3 comments:

Csandi said...

Nagyon szép!:)))

Rita said...

Te leány, ez csodaszép lesz! Én már a gyertyát is láttam a teritődön!!! :)

kysa said...

Hali!

Úgy látom egyre jár az egyunk, pont most néztem ki ezt a mintát :D Csak még anyag kell hozzá :) Hajrá! :) Nagyon szép, még jobban megtetszett így, hogy Nálad is láttam!

Cupp