Labels

kész munkáim (57) ajándék (54) hímzés (46) öröm (43) hála (38) babás (36) csak úgy (36) advent (33) eszem-iszom (29) tavasz (24) horgolás (23) születésnap (20) virág (20) gyász (19) utazás (18) évforduló (18) karácsony (16) játék (12) húsvét (9) mackós (9) tél (8) Andi (7) nyár (7) uk (6) LizzieKate (5) Manka minta (4) ima (4) díj (3) kirándulós (3) k��sz munk��im (3) ősz (3) esküvő (2) horgol��s (2) rose sal (2)

Friday, May 13, 2011

Manka minta újból

... ugyanis az előző bejegyzésem odalett... láttam, hogy többen is küszködnek ugyanezzel a problémával, úgyhogy én nem is siránkozom, inkább beírom még egyszer...
Szóval az úgy volt, hogy Manka készített egy nagyon kedves mintát anyák napjára, én arról lemaradtam, de megtetszett, és mást akarva belőle alkotni - nem árulhatom el, hogy mit, mert leendő tulajdonosa idetévedhet, s akkor poén lelőve - nosza gyorsan ki is öltöttem (nem a nyelvem)...
Sajnos nem az lesz belőle, amire eredetileg gondoltam, mert sem elég nagy nem lett, s az anyag sem jó annak... az anyagválasztással bajban voltam, vaciláltam egy darabig, hogy aida legyen - e vagy vászon, és végül aidát választottam... tervem megvalósíthatatlansága szerint - rosszul.
A minta mindettől függetlenül nagyon tetszik, sőt, a végeredmény is, csak gőzöm sincs, hogy mi legyen belőle... doboztetőt el tudnék könnyűszerrel képzelni belőle, a gond csak ott van, hogy se dobozom, se hozzáértésem... se fánk, se fánk....:))
Jönnek a fotók (mert az gépre is mentve van, nemcsak a bloggerbe, így nem tűntek el)
Andulka írta rá, hogy nagyon légies minta, ezzel egyet kell értenem, csak sajnos a hozzászólás is eltűnt... sebaj, emlékszem rá személyesen:)


És végezetül, de nem utolsó sorban, köszönöm a mintát, kedves Manka!

6 comments:

Németné Adri said...

Nagyon szép lett! Másfél napig nem volt netem, azt hittem, az én bloggeremmel van baj, hogy nem látom senkinél sem a tegnapi bejegyzéseket...

Bakterno said...

Nagyon szép lett! Minden részlete tetszik és az egész jól néz ki együtt is!

Erdős Éva said...

Nagyon szép a hímzésed!
Nézz be hozzám, vár Rád valami:))

Cat said...

Nagyon szép lett, nálam is tervbe van. :-)

Zsuzsa said...

Nagyon nagyon szép! Azt szeretném kérdezni, hogy ezeket a kis virágokat hogyan kell csinálni? Van ennek neve? Tutorial a neten...?

erzsó said...

Tényleg csoda finom :)