Labels

kész munkáim (57) ajándék (54) hímzés (46) öröm (43) hála (38) babás (36) csak úgy (36) advent (33) eszem-iszom (29) tavasz (24) horgolás (23) születésnap (20) virág (20) gyász (19) utazás (18) évforduló (18) karácsony (16) játék (12) húsvét (9) mackós (9) tél (8) Andi (7) nyár (7) uk (6) LizzieKate (5) Manka minta (4) ima (4) díj (3) kirándulós (3) k��sz munk��im (3) ősz (3) esküvő (2) horgol��s (2) rose sal (2)

Sunday, June 26, 2011

régi

régi munkáimra akadtam rá most, hogy hazaköltöztettük vásárhelyre az anno váradról szatmárra költöztetett cuccainkat... sok minden történt mostanában.. angliából haza, szatmárról vásárhelyre... nem unatkoztunk, s még most sem unatkozunk, erőm egy gramm sem hímezni... úgyhogy íme néhány fotó a még anno egyetem alatt készített egy s másnak...  saját rajzolt minta az első három, s akkor még gőzöm sem volt arról, hogy a szemeknek dőlniük is kéne valamerre... eléggé összevissza az egész, de jólesett újra a kezembe venni őket...
először két micimaci...


aztán egy húsvéti varromány...

majd egy terítő, amit nagyon szeretek :)


3 comments:

Zsuzsa said...

Ha jól értem 2x költöztetek egymás után. Tavaly tavasszal 1 hónap alatt 2x költöztem, igaz egyik sem volt nagy távolság. De cserébe kipurcantam rendesen, hetekbe tellett amíg fizikailag és lelkileg is regenerálódtam. A legjobbakat kívánom Nektek, remélem a dobozaitokból hamarosan előkerül a kongré anyag, a tű, a cérna...:-)

Erdős Éva said...

Remélem, már sikerült belakni az új lakász. Biztosan hamarosan elkezded majd díszítgetni is.
Mi is még mindig az ablakcserénél tartunk. Közben meglett az ablakcserés szakembernek a 2. babájuk, így mi csak várunk a belső . külső párkányokra, szúnyoghálókra gipszelés- javítgatásokra stb.
Már hetek óta tűt se vettem a kezembe.
Alig várom, hogy végre rend legyen:))

Nagymamis said...

Nem lehetett könnyű ennyiszer költözni. Majd meglátod hamarosan azért a tű is előkerül valahonnan. Addig is kitartás!