Labels

kész munkáim (57) ajándék (54) hímzés (46) öröm (43) hála (38) babás (36) csak úgy (36) advent (33) eszem-iszom (29) tavasz (24) horgolás (23) születésnap (20) virág (20) gyász (19) utazás (18) évforduló (18) karácsony (16) játék (12) húsvét (9) mackós (9) tél (8) Andi (7) nyár (7) uk (6) LizzieKate (5) Manka minta (4) ima (4) díj (3) kirándulós (3) k��sz munk��im (3) ősz (3) esküvő (2) horgol��s (2) rose sal (2)

Wednesday, November 30, 2011

végre elkezdődött

 az advent... nagyon vártam már...
bővült a dekorkészletünk is...
Közben készülődtem még egy kicsit, szárítottam klementin-karikákat, díszítettem tobozt és készítettem (egyelőre csak) angyalkafejeket, a ruhájuk stb. majd jövő héten, amikor szabadságon leszek...akkor remélem eljutok keretezőhöz is, hogy a már kimosott, de még nem kivasalt :) :P karácsonyi SAL-t bekereteztessem... nagyon szeretném idén "használni" már... :)


Lekerültek a szekrényekről a Kingától kapott őszi levelek, s feltettem helyettük az idei év első kivarrott mintáját, meg a néhány napja Ildikótól kapott csillagot... köszönöm szépen !!!

 És ma végre feltehettem az adventi naptárat is a falra :) minden napra egy idézet került a zsebecskékbe, az utolsóba pedig még egy ráadásnak... igyekszem majd minden nap bejegyezni ide is, mit üzennek nekünk erre az időszakra az égiek...Áldott adventet kívánok minden idelátogatónak!

4 comments:

Nagymamis said...

Húúúúú, hogy Te már milyen sok mindent készítettél! Nagyon ügyi vagy! Narancs és almakarikát már én is szárítottam és szárítok esténként. Szép adventi készülődést!

Palkó said...

Neked is áldott adventet kívánok! Nagyon tetszik a Mikulásos adventi naptárad! :)

Erdős Éva said...

Gyönyörű a mikulásvirágod! Én is szeretném kivarrni a karácsonyi SAL keretébn elkezdett képet, Te milyen szorgalmas voltál, már tavaly kihímezted!
Attól tartok, mire kivarrom már nem vállalja a keretező.
Neked is áldott készülődést kívánok!:)

Timi said...

Milyen finom illat lehet nálatok!!! Szinte érzem a karácsony illatát :o)!
Nagyon ügyes vagy!!!