Labels

kész munkáim (57) ajándék (54) hímzés (46) öröm (43) hála (38) babás (36) csak úgy (36) advent (33) eszem-iszom (29) tavasz (24) horgolás (23) születésnap (20) virág (20) gyász (19) utazás (18) évforduló (18) karácsony (16) játék (12) húsvét (9) mackós (9) tél (8) Andi (7) nyár (7) uk (6) LizzieKate (5) Manka minta (4) ima (4) díj (3) kirándulós (3) k��sz munk��im (3) ősz (3) esküvő (2) horgol��s (2) rose sal (2)

Saturday, July 21, 2012

.co.uk

újra itt... próbálunk végre berendezkedni, kipakolni, kitakarítani, jól érezni magunkat...
megszokni nem kellett, olyan, mintha hazajöttünk volna, nem lepett meg az átlag 35 fokból átlag 21 fok sem, tudtuk, milyen lesz, s vártuk is már.. újra más az íze a tejnek, más a kenyér, s nem tudom azt mondani, hogy jobb vagy rosszabb mint otthon... szeretem itt!
A munka nem nehéz, jó csapatba kerültünk, azaz jó a felettesünk, mindössze öten dolgozunk egy helyen, amiből 4en együtt jöttünk otthonról, az ötödik meg egy szuper rendes és vicces portugál srác... lassan tényleg berendezkedünk, hozzászokunk a körülményekhez (lakókocsi, kis hely, lakótársak, messze közös fürdő s egyéb apróságok), de most már van net, lesz szabadnap, s még hímezni is lesz időm, s remélem hogy erőm és kedvem is.
Nagy ölelés mindenkinek, üdv innen, ahol nagyon szeretünk lenni!

4 comments:

Rita said...

Oly jó mindezt hallani! Áldjon meg benneteket az Úr ott is! :)

Zsuzsa said...

Isten áldjon meg benneteket! Jelentkezz sokszor :-)

Palkó said...

Örülök, hogy minden rendben, jól érzed magad! Az Úr segítsen továbbra is, jelentkezz gyakran, én is ezt kérem! :)

iluj said...

Legyen szerencsétek,találjátok meg az utatokat.
Ha időd engedi, gyere netezni és meséljél nekünk az életed alakulásáról.