Labels

kész munkáim (57) ajándék (54) hímzés (46) öröm (43) hála (38) babás (36) csak úgy (36) advent (33) eszem-iszom (29) tavasz (24) horgolás (23) születésnap (20) virág (20) gyász (19) utazás (18) évforduló (18) karácsony (16) játék (12) húsvét (9) mackós (9) tél (8) Andi (7) nyár (7) uk (6) LizzieKate (5) Manka minta (4) ima (4) díj (3) kirándulós (3) k��sz munk��im (3) ősz (3) esküvő (2) horgol��s (2) rose sal (2)

Thursday, December 15, 2011

dec. 15

"A karácsony az otthon levés ideje: mind testben, mind lélekben." - Gary Moore


Az idők folyamán annyit költöztünk párommal, annyi otthonunk volt már, először mindig az volt a haza, ahol együtt, ketten éppen laktunk, aztán az volt az otthon, ahova éppen hazajöttünk, most az én szüleim közelében, máskor az ő családjánál... sok haza van, s mind ott van, ahol a szívünk... Az az otthon, ahol EGYÜTT vagyunk azokkal, akiket szeretünk... s végül: Mindazokért, akik nincsenek itt, mindenkiért egy -egy gyertya égjen...

6 comments:

Palkó said...

Elkészült a képed!!! GYÖNYÖRŰ SZÉP lett!!! Igazi karácsonyi hangulatot adott a szobának, ugye?!

Leki said...

A gondolatok és a képek, valamint a hímzésed befejezése is GYÖNYÖRŰ!!!

Rita said...

Csatlakozom az előttem szólókhoz, nagyon nagyon... s hát még élőben!!! :)

Erdős Éva said...

Nagyon boldog adventet szép karácsonyi várakozást Nektek!
Csodaszép lett a képed keretezve!

Zsuzsa said...

Most is nagyon szép idézetet hoztál, de a saját gondolataid jobban szeretem! A hímzések nagyon szépek, és az volt az 1. gondolatom, hogy a hagyományos (írásos) és a modern SAL szép harmóniában megférnek egymás mellett!

Timi said...

Valóban nagyon szép lett a képed!!!
Igazad van, nem az a lényeg, hogy hol lakunk...hisz nem is itt van az igazi otthonunk...:o)