Labels

kész munkáim (57) ajándék (54) hímzés (46) öröm (43) hála (38) babás (36) csak úgy (36) advent (33) eszem-iszom (29) tavasz (24) horgolás (23) születésnap (20) virág (20) gyász (19) utazás (18) évforduló (18) karácsony (16) játék (12) húsvét (9) mackós (9) tél (8) Andi (7) nyár (7) uk (6) LizzieKate (5) Manka minta (4) ima (4) díj (3) kirándulós (3) k��sz munk��im (3) ősz (3) esküvő (2) horgol��s (2) rose sal (2)

Friday, August 15, 2014

féluton

Voltunk tegnap 20 hetes ultrahangon... élmény volt, az biztos!!! Szíve, agya, tappancsok, ajkak, orrlyukak... olyan részletes képeket ritkán látni, mint amilyeneket ezzel a felszereléssel nekünk mutattak...
ÉS, ÉS, ÉS volt a babánknak a lába között MI? Na MI? Köldökzsinór :)))))
Úgyhogy majd vagy keresünk egy magánklinikát, fizetőset, vagy találgatunk még 4 és fél hónapig, s lesz a végén MEGLEPETÉS!!! :)
Még alszunk rá, hogy mi legyen, de a lényeg, hogy minden rendben van, minden méret, minden forma, minden jó, most már nőhet kedvére odabent :)
Úgyhogy marad továbbra is Citromunk :)
Tappancsok :)
 A lábam a fejem fölött :)
 Az összes profilfotó, ami rólam készült :)


6 comments:

Zsuzsa said...

Ó, azok a tappancsos képek <3

Timi said...

Annyira aranyos baba!!!
Szerintem maradjon meglepi... így olyan izgalmas! :o)

Mamka said...

teljesen meg vagyok hatva!!!!!!!!Annyira kis angyal ! És olyan nagy titok ez!!!!Tüneményes minden porcikája!
Ölellek boldog anyuka!!!!

Palkó said...

Veled örülök!!! Tudod, nagyon igaz a mondás: a neme mindegy, csak egészséges legyen!!! :)
További jó egészséget, örömteli várakozást kívánok!!!

Éva Erdős said...

Ó, drága, minden rendben van, ennek örülök! egy tündéri kis élet növekszik a pocakban :) Jó egészséget Nektek! tüneményesek a képek róla <3

Móni said...

Óhhh, de édesek vagytok!! :) Csak így tovább, növögessen a drága! :) Igaz én még csak 16 hetes vagyok, de az én Poclakónk se mutatta még meg magát. Hátha jövőhéten a genetikai ultrahangon. :)