Labels

kész munkáim (57) ajándék (54) hímzés (46) öröm (43) hála (38) babás (36) csak úgy (36) advent (33) eszem-iszom (29) tavasz (24) horgolás (23) születésnap (20) virág (20) gyász (19) utazás (18) évforduló (18) karácsony (16) játék (12) húsvét (9) mackós (9) tél (8) Andi (7) nyár (7) uk (6) LizzieKate (5) Manka minta (4) ima (4) díj (3) kirándulós (3) k��sz munk��im (3) ősz (3) esküvő (2) horgol��s (2) rose sal (2)

Thursday, February 16, 2012

ki korán kel...

aranyat lel :) azaz van ideje nagyoooon sok mindenre, amit rég szeretne, s csak akkor megvalósítható, ha szabadnapos, s nem alszik délig...
Kimegy a temetőre, s az erdőre... ahol még senki se járt a nagy hó óta... csak az ő lábnyomai látszanak...
Hóvirágot visz Mamijának...
Mami annyiszor mesélte, hogy annak idején, mikor kórházban volt sérvvel műtve, én letakartam befőttes üveggel a hóvirágtöveket, hogy hamarabb kinyíljanak, s a hóvirágokat bevittem neki a kórházba... van annak kb. 20 éve már... Mami, most is viszek neked hóvirágot, remélem látod... :)

Indulás előtt, s még tegnap is Ákos dalát dúdolgattam... ''...félni nem szabad, amíg csak élsz... a télre várni kell... a télre várni kell, hogy hóval fedjen el, és ne ébresszen fel örök álmunkból...'' - Mamim nagyon szépen megélte ezt, tudott várni, és most már nem ébreszti fel sem tél, sem nyár, örök álma van, és én tudom, hogy nyugodt ez az álom...:)

Mivel nagyon korán mentem, érintetlenségében láttam az erdőt, ami a temető fölött van..

azaz szinte érintetlenül... legalább 9 őzikét láttam :)


Önarckép az erdőben

Bogyók

Csináltam angyalkát is... s aztán jöttem hazafelé:)
Ajándék volt ez a reggel!

4 comments:

Leki said...

Neked a reggel, nekem pedig a bejegyzésed volt ajándék! Annyira tiszta és léleksimogató, mint a frissen esett hó...Köszönöm.

Zsuzsa said...

Irigyellek, hogy ilyen bátor vagy, egyedül átmész az erdőn (gyáva nyúl vagyok, mindentől félek:-); őzikéket látsz (csak a vadasparkban láttam eddig); friss hóban mész (a városban csak a latyak van); ismersz hóvirágkikeltő technikákat (nálam még a kaktusz is elpusztul:-P). Köszönöm ezt a bejegyzést!

Timi said...

Valóban értékes dolgokat leltél! Megérte korán kelni :o)!

Rita said...

Ahogy leírtad, körülírtas, kicsit én is ott voltam...