Labels

kész munkáim (57) ajándék (54) hímzés (46) öröm (43) hála (38) babás (36) csak úgy (36) advent (33) eszem-iszom (29) tavasz (24) horgolás (23) születésnap (20) virág (20) gyász (19) utazás (18) évforduló (18) karácsony (16) játék (12) húsvét (9) mackós (9) tél (8) Andi (7) nyár (7) uk (6) LizzieKate (5) Manka minta (4) ima (4) díj (3) kirándulós (3) k��sz munk��im (3) ősz (3) esküvő (2) horgol��s (2) rose sal (2)

Tuesday, February 28, 2012

kinn még

mínusz 5 fok van, de süt a nap, és engem is elkapott a tavaszvárás... legalább benn ne legyen már tél - alapon lecseréltem ezt a karácsonyi, és ezt a téli képemet... felkerült a tavaly Húsvétra készített tralalám, meg egy nagyon régi, ezért nagyon megviselt, de nagyon szeretem kis varrományom...
Itt nézheted meg, miről szól a pillangós...:)

6 comments:

Zsuzsa said...

Itt esik a hó!!!! Életmentőek a hímzéseid most nekem:-)

Anonymous said...

Nagyon kedves ez a Tralala minta, jó ránézni és várni a tavaszt... ami itt is késik, ma űjra szakad a hó.... :(((

A pillangós mintád is nagyon szép... milyen jó is lenne néha pillangóként röpdösni a virágok között....

Legyen nagyon szép heted!

Timi said...

Nagyon jók ezek a tavasz-csalogató hímzések! Csütörtökre már meleget mond! Így ma van a tél utolsó hóesése...legalábbis itt...:o)

Palkó said...

Nagyon tetszik mindkét minta! Bevallom, nekem a pillangósról Süsü jutott eszembe :), pedig az általad megadott éneket is ismerem, a fiamtól sokszor hallottam... :)

Rita said...

:)

Andulka said...

Reméljük a mintáid meghozzák a tavaszt! :-)